Contactar

Fundació privada Teresa Gallifa
C. Martí, 18, entl. 2ª – 08024 Barcelona

Telèfon: 932 182 463
info@fundacionteresagallifa.com


Formulari de contacte:

  Avís legal:

  Responsable del tractament: Fundació Privada Teresa Gallifa, C/ Martí nº 18, Entl. 2a – 08024 Barcelona. Dades de contacte del delegat de protecció de dades per a consultes, queixes, exercicis de drets, i comentaris relacionats amb la protecció de dades: info@fundacionteresagallifa.com.

  Finalitat del tractament: Gestió administrativa de la consulta formulada a través del formulari web de la Fundació Privada Teresa Gallifa.

  Dades tractades: Nom i correu electrònic, així com les dades facilitades en el missatge.

  Temps de conservació: Les dades seran conservades de manera indefinida.

  Legitimació del tractament: Consentiment.

  Destinataris de cessions o transferències: Les seves dades no se cediràn a terceres persones o entitats. Tampoc s’ha previst cap transferència internacional de les dades subministrades.

  Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, eliminació i la limitació o oposició al seu tractament posant-se en contacte amb la Fundació Privada Teresa Gallifa, C / Martí nº 18, Entl. 2a – 08024 Barcelona, ​​o bé a través del correu electrònic info@fundacionteresagallifa.com. Sense perjudici de qualsevol altre recurs administratiu o acció judicial, tot interessat tindrà dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control, si considera que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el RGPD. Sent l’AGPD l’autoritat de referència www.agpd.es. No obstant això, si es dirigeix ​​prèviament al delegat de protecció de dades info@fundacionteresagallifa.com aquest l’ajudarà a resoldre qualsevol consulta o queixa sobre la matèria.

  Fundació d'ajuda a dones embarassades i mares soles en risc d'exclusió social